Het bad is de week tijdens de zwemvierdaagse alleen open voor deelnemers. Het abonnement is niet geldig. Natuurlijk kan iedereen als  bezoekers de deelnemers aanmoedigen en is de toegang gratis.

Wat moet je daarvoor doen :
Iedereen ouder dan 10 jaar zwemt 500 meter per dag. Kinderen tot en met 10 jaar hebben aan 250 meter per dag voldoende. De zwemslag is naar keuze. Iedereen die 4 dagen ‘vol’ zwemt, ontvangt de zwemvierdaagse medaille. Er zijn 5 dagen beschikbaar, dus op dinsdag starten of een dag overslaan mag! Je kunt starten vanaf 19:00 uur en doorgaan tot 20:15. Maandag 24 juni wordt de zwemvierdaagse om 19.00 uur geopend. Kinderen t/m 6 jaar, kunnen van maandag tot en met vrijdag starten om 18:30 met max. 1 betalende begeleider. Leuk is het natuurlijk om met het hele gezin te zwemmen, want iedereen kan meedoen

Er zijn elke dag leuke activiteiten. Zo is ook dit jaar op maandag de brandweer aanwezig met een spellencircuit. Dinsdag zal muzikaal ondersteund worden door muziekvereniging Cresendo. Woensdagavond is er de mogelijkheid om kennis te maken met het waterpolo en vrijdag hebben we het ‘muntje duiken’ in het familiebad. (deze activiteiten zijn alleen voor deelnemers).

De hele week is er muziek en voor de kleinste de speeltuin, het babybadje en een clown. En vergeet niet onze fantastische glijbaan een van de grootste van de achterhoek…. 

Vrijdagavond aansluitend discozwemmen.
Voor deelnemers van de zwemvierdaagse  2 euro en voor niet deelnemers 3 euro, toegang t/m 16 jaar