Het bad is de week tijdens de zwemvierdaagse alleen open voor deelnemers. Het abonnement is niet geldig. Natuurlijk kan iedereen als  bezoekers de deelnemers aanmoedigen en is de toegang gratis.

Wat moet je daarvoor doen :
Iedereen ouder dan 10 jaar zwemt 500 meter per dag. Kinderen tot en met 10 jaar hebben aan 250 meter per dag voldoende. De zwemslag is naar keuze. Iedereen die 4 dagen ‘vol’ zwemt, ontvangt de zwemvierdaagse medaille. Er zijn 5 dagen beschikbaar, dus op dinsdag starten of een dag overslaan mag! Je kunt starten vanaf 19:00 uur en doorgaan tot 20:15. Kinderen t/m 6 jaar, kunnen van maandag tot en met vrijdag starten om 18:30 met max. 1 betalende begeleider. Leuk is het natuurlijk om met het hele gezin te zwemmen, want iedereen kan meedoen. 

Een week lang weer spektakel op zwembad Het Elderink

We gaan weer van start met de zwemvierdaagse van maandag 19 juni t/m vrijdag 23 juni.

De beloning is een geweldige medaille brons, zilver of goud of met een nummer erop hoe vaak je hebt mee gedaan. Kom gezellig met je vriendjes en/of familie heerlijk bannen zwemmen.

Je mag 1 dag over slaan en het is ook mogelijk op 1 avond meerdere malen de afstand te zwemmen.

(voor alle regels/afstanden, kosten van deelname en begintijden per leeftijd zie onze site)

Maandag avond is de brandweer aanwezig met leuke spellen op het terrein en vrijdag sluiten we af met disco zwemmen onder begeleiding van DJ Timo de Feesttijger. Dinsdag: handbalclinic in samenwerking met handbal vereniging  SV Quintus. Woensdag: stuivertje duiken en donderdag waterpolo in samenwerking met de NDD waterpolovereniging. Voor deelnemers is het disco zwemmen gratis.  Er kan ook een kaartje worden gekocht voor 3 euro, wel moet je in bezit zijn van een zwemdiploma! Natuurlijk is alle avonden ons terras geopend en staan onze vrijwilligers klaar u te voorzien van drankjes, snoep en/of etenswaar uit de frituur.

Kortom een geweldige week voor jong en oud waar je bij moet zijn!

Het bad is verder de week in de ochtend en middag gewoon geopend voor dagjes mensen en abonnementhouders echter tijdens de vierdaagse alleen geopend voor deelnemers!

Wij wensen iedereen een geweldige week toe