39e ZWEMVIERDAAGSE HENGELO GLD 23 T/M 27 JUNI 2014
Voor de 39e keer wordt in het zwembad Het Elderink de zwemvierdaagse georganiseerd. In de week van 23 tot en met 27 juni zal het buitenbad weer bol staan van gezellig zwemplezier en vele activiteiten. Ook jij kunt meedoen en in het bezit komen van een prachtige zwemvierdaagse medaille!

Wat moet je daarvoor doen :
Iedereen ouder dan 10 jaar zwemt 500 meter per dag. Kinderen tot en met 10 jaar hebben aan 250 meter per dag voldoende. De zwemslag is naar keuze. Iedereen die 4 dagen ‘vol’ zwemt, ontvangt de zwemvierdaagse medaille. Er zijn 5 dagen beschikbaar, dus op dinsdag starten of een dag overslaan mag! Je kunt starten vanaf 19:00 uur en doorgaan tot 20:15. Maandag 23 juni wordt de zwemvierdaagse om 19.00 uur geopend. Kinderen t/m 6 jaar, kunnen van maandag tot en met vrijdag starten om 18:30 met max. 1 betalende begeleider. Leuk is het natuurlijk om met het hele gezin te zwemmen, want iedereen kan meedoen.
Het randgebeuren zorgt voor de gezellige sfeer. Er zijn elke dag leuke activiteiten. Zo is ook dit jaar de brandweer aanwezig met een spellencircuit en is er op de woensdagavond de mogelijkheid om kennis te maken met het waterpolo. Op vrijdag hebben we het ‘muntje duken’ in het familiebad.
Je ziet het, de zwemvierdaagse mag je niet missen. Schrijf je daarom nu in bij de kassa van zwembad Het Elderink. Daar liggen de inschrijfformulieren en kan je ook meteen betalen. Je kan je ook inschrijven met het voorgedrukte inschrijfformulier op de site van de He Key: http://www.he-key.nl/. Wij zien jou graag terug van 23 t/m 27 juni tijdens de 39e zwemvierdaagse.

Tot Ziens !