Glijbaan Zwembad het Elderink Hengelo Bronckhorst

Onze nieuwe glijbaan. Nog even wachten…

Een paar weken geleden zijn de gaten voor de fundatie van de glijbaan gegraven en wij dachten binnen no time de glijbaan gerealiseerd te kunnen hebben. De omgevingsvergunning was aangevraagd en wij hadden het gevoel dat niets ons meer kon tegenhouden. Groot was onze verbazing toen wij een brief ontvingen waarin stond dat de omgevingsvergunning (die wij nodig hebben voor de aanleg van de glijbaan) buiten procedure is gesteld. Met andere woorden hij is niet in behandeling genomen.

Hierop is in het weekend contact opgenomen met de gemeente, het bleek dat er een aantal stukken ontbreken die een beoordeling onmogelijk maakten. Na veel overleg en telefoontjes hebben we gezamenlijk met de gemeente besloten om de aanvraag opnieuw in te dienen. Wel hebben we afgesproken dat we doorgaan met de realisatie van de glijbaan om niet nog langer te hoeven wachten. Gelukkig hebben we hierbij alle medewerking van de gemeente om dit te doen. Hier zijn we erg blij mee. Maar de gemeente heeft zich natuurlijk ook aan procedures en regels te houden.

Op dit moment is de status dat de aanvraag zo goed als compleet bij de gemeente ligt, het beton in de grond zit en er aanstaande zaterdag een begin wordt gemaakt met de opbouw van de glijbaan. “Wanneer kunnen we er dan vanaf!!” is dan de volgende vraag, nou het opbouwen en realiseren kost nogal wat werk daarnaast  moeten ook de toegangsweg en de pomp aangesloten worden. Als dit allemaal gebeurt is moet de glijbaan gecertificeerd worden en dan kunnen we eindelijk glijden. We hebben goede hoop dat dit voor de zomervakantie het geval is.