Het was afgelopen vrijdag feest op Zwembad Het Elderink.

In de middag begonnen we met tobbedansen en ’s avonds was er disco zwemmen met DJordy. Met meer dan 350 kinderen werd het een heus spektakel. Ook ouders, familie en vrienden hebben op het terras genoten en er werd stevig gedanst op de muziek van DJordy. Er was ook een wedstrijd georganiseerd en er waren prijzen te verdienen voor de snelste en voor de spectaculairste sprong op de tobbedansbaan.

De prijs voor de snelste tijd ging naar Sabine Reezigt met 6,35 sec. Als tweede is geëindigd Babet Ten Kate met 7.30 sec. Op drie Mark Reezigt met 7.31 sec. De prijs voor de meest spectaculaire duik ging naar Dario ten Kate met een salto achterwaarts. Op nummer twee Lianne Jansen, die in split naar beneden gleed en derde is geworden Thijs Doenbeek met een salto voorwaarts. Petje af voor deze toppers!

Omdat de weersvoorspellingen goed zijn gaan wij week 35, dinsdag 30 aug. t/m vrijdag 2 sept. open van 7:00 – 10:00 en van 14:00 – 20:00. In het weekeind geldt de normale openingstijd. Ook gaan we nog een weekje langer door dan gepland vanwege het mooie weer en daarom zijn we in week 36, dinsdag 6 sept. t/m vrijdag 9 sept open van 13:30 –17:00 uur. Het wedstrijdbad is dan wel gesloten in verband met leegpompen voor onderhoud. We hebben voor deze openingstijden gekozen omdat er door de banenzwemmers dan nog rustig gezwommen kan worden voor de scholen uit gaan. De schooljeugd kan dan na school nog een paar heerlijke middagen op ons mooie bad zwemmen, glijden en veel plezier met elkaar beleven.

Zaterdag 10 september zijn we gesloten in verband met de voorbereidingen voor het vrijwilligers/sponsorfeest dat gehouden wordt op zondag 11 september vanaf 15:00 uur.

Het was weer een top zomer op Zwembad Het Elderink en wij bedanken onze donateurs, sponsoren, het bad personeel, de vrijwilligers en al onze bezoekers voor wederom een zeer geslaagd seizoen.

foto contact 1 ste prijs IMG-20160826-WA0020

De eerste prijs voor snelste tijd ging naar Sabine Reezigt

Er zal ook de komende periode veel werk op Het Elderink en in de organisatie verricht worden zodat we volgend seizoen weer met zijn allen voor u klaar kunnen staan! Voor alle informatie volg ons op facebook en via de site: www.zwembadhetelderink.nl

Zwembad Het Elderink hoort bij Hengelo en is onze trots. Samen staan we sterk en gemeenschapszin is onze drive!