Vanochtend met een heerlijk zonnetje en veel publieke belangstelling hebben wij op ons prachtige bad weer een ronde afzwemmen gehad. Wat is het toch altijd een feest, zeker met onze vaste clown ,die de kinderen als ze een beetje zenuwachtig zijn met haar grappen altijd gerust stelt.

Trots zijn wij op alle kinderen die dit jaar hebben afgezwommen.  Alle kinderen die dit jaar begonnen zijn voor A hebben in het korte buiten seizoen het diploma behaald. Dat is een geweldige prestatie!

Dit seizoen hebben de badjuffen samen met de kinderen een top prestatie geleverd want Samuel heeft  in het seizoen A en B afgezwommen en beide diploma’s in zijn broekzak.

Wij zijn dan ook als bestuur enorm trots op de prestatie van de kids, maar zeker ook op het hoge nivo waarop de zwemlessen gegeven worden. Dit is echt waar wij ons onderscheiden. Geen massa, maar kleine groepen en daar waar nodig met wat individuele aandacht voor de kinderen.

Met een geweldige muzikale ondersteuning en een groot applaus werden de diploma’s door de kinderen in ontvangst genomen. Natuurlijk mochten de kadootjes en het verdiende ijsje ook zeker niet ontbreken. Voor alle info over zwemlessen en/of andere zaken ga naar onze site: www.zwembadhetelderink.nl . Samen staan we sterk en gemeenschapszin is onze drive!