kerstkaart-binnen

Het Bestuur van Zwembad Het Elderink wenst u fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2015!

Met Uw hulp en de hulp van een groot aantal vrijwilligers zijn wij erin geslaagd het zwembad open te houden. Niet alleen dat, wij hebben tevens een groot aantal investeringen gepleegd die ons in de komende jaren enorme besparingen gaan opleveren. Vooral wat kosten betreft in de technische hoek, zoals energiebesparing!

Wij hebben het bad voorzien van een warmte besparend foliedoek, geheel automatisch bediend. Bovendien zijn er sundiscs gekocht die er voor zorgen dat wij het bad met zonne-energie verwarmen. Ook zijn er grondwaterpompen aangeschaft met een ontijzeringsinstallatie, waardoor er geen drinkwater maar grondwater met een drinkwaterkwaliteit het bad instroomt!

Het kinderbadje is geheel met folie bekleed, het pand is geschilderd en opgeknapt. Wat is er gewerkt om alle bezoekers te bedienen met hapjes en drankjes, een ENORME organisatie! Maar het is gelukt.

Volgend jaar kunnen wij in Hengelo gebruik maken van een prachtige glijbaan, de grootste uit de regio. Dorpsbelang heeft deze glijbaan gesponsord. Vele vrijwilligers hebben er alles aan gedaan dit project tot een goed einde te brengen. De sponsoren die ons geholpen hebben met machines, gereedschap en materialen en niet te vergeten de vele maanden werk door de vrijwilligers. Wat een lol zullen onze kinderen beleven van deze glijbaan en hoeveel extra bezoekers trekken we er mee!!

Nogmaals onze hartelijke dank voor de steun die U ons heeft gegeven! U mag er trots op zijn dat U mede verantwoordelijk bent voor het behoud van het zwembad en dat U dit later aan Uw kinderen en kleinkinderen kunt vertellen. Het Zwembad is van U, is van ons!

Wij vertrouwen er op dat wij volgend jaar weer op U mogen rekenen. Samen is het gezellig en samen gaan we 2015 ook weer tot een geweldig zwemseizoen maken!