Kom oliebollen kopen voor het zwembad!

Afgelopen jaren hebben Jean Kreunen in samenwerking met de warme bakker Lurvink de oliebollen actie gehad voor het Achterhoeks Museum. Jean is inmiddels gestopt in Hengelo met het museum en wilde graag de actie voortzetten. Geweldig is het dan ook, dat ondernemer Hans Langeler met het idee kwam Stichting Zwembad Het Elderink te vragen. Mooi is het om te ervaren dat zelfs onze ondernemers meedenken en het zwembad een warm hart toedragen. Zo kwam Jean bij ons met de vraag deze actie voort te zetten.

Hier hebben wij als bestuur natuurlijk volmondig ja op gezegd. Het zijn tenslotte de beste oliebollen van de Achterhoek en het zwembad kan wel een extra centje gebruiken! Jean en Hans super bedankt!

U vindt ons op de vertrouwde plek voor het museum. U bent van harte welkom met ons een glaasje gl├╝hwein te drinken en/of gezellig om de vuurkorf de mooie momenten van het afgelopen jaar te bespreken. Wij rekenen op u komst!

Wij bieden de oliebollen en appelbeignets aan op woensdag 30 december van 09:30 tot 17:00 uur en donderdag 31 december van 09:30 uur tot 15:00 uur. De oliebollen en appelbeignets zullen steeds vers worden gebakken door de warme bakker Aloys Lurvink te Doetinchem en wij halen ze daar op, om in onze kraam te verkopen. 3 oliebollen