Kom sporten voor zwembad Het Elderink

Van 2 maart tot en met 21 maart zal er binnen de muren van Sportcentrum AeroFitt extra hard getraind worden om geld in te zamelen voor zwembad Het Elderink, zodat dit mooie buitenbad voor de gemeenschap behouden kan blijven. Sportcentrum AeroFitt doet namelijk mee aan de wereldwijde fitness challenge let’s move for a better world. De doelstelling is om gedurende 3 weken zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk in beweging te krijgen. Het per land winnende sportcentrum ontvangt € 5.000,– die geschonken mag worden aan non-profit organisatie welke sport en beweging stimuleert. Wat AeroFitt betreft gaat dit bedrag naar zwembad Het Elderink, maar daar hebben zij en wij de hulp bij nodig van de inwoners van Bronckhorst!!

Wanneer we samen in beweging komen zal de winstkans tenslotte een stuk groter zijn, zal de bijdrage aan het zwembad hoger zijn en werken we ook nog eens aan een actiever en gezonder Bronckhorst! Let’s move for zwembad Het Elderink! Iedereen kan mee doen aan deze sportieve uitdaging! Zoveel mogelijk moves maken in het fitnesscentrum door jong en oud, sportief en minder- sportief, wel of geen lid van AeroFitt! Iedere vorm van lichaamsbeweging in de fitnesszaal helpt ons deze challenge te winnen! Naast deze challenge zullen in deze periode nog meer sportieve activiteiten plaats vinden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zwembad Het Elderink. Jij doet toch ook mee?!?

Enkele wetenswaardigheden

  • De minimale bijdrage per persoon is € 2,– (deze gaat uiteraard naar het zwembad!). Niet leden kunnen voor deze 3 weken lid worden en deelnemen aan de challenge voor € 15,95. Van dit bedrag zullen wij € 5,95 aan het zwembad schenken.
  • Zaterdag 14 maart organiseren wij een fitness marathon! In tweetallen dient er continu 1 persoon aan het sporten te zijn op de cardio of kracht apparatuur. De halve marathon is van 12:00 uur tot 18:00 uur en de hele marathon is van 12:00 uur tot 24:00 uur. Deelname is gratis en een echte uitdaging voor de sportliefhebber!
  • De huidige leden van AeroFitt laten nu al zien ontzettend actief te kunnen zijn voor het goede doel en elkaar enorm te motiveren in het meer in beweging komen. In februari zijn ze namelijk ook gestart met een challenge waarbij AeroFitt € 250,– schenkt aan een (lokaal) goed doel. Ruim 1600 sporters, in de leeftijdscategorie van 14 tot en met 80 jaar, waren gezamenlijk 2 weken in beweging om hun team te laten winnen. Het winnende team in zijn geheel is geworden Team Sporthardt uit Hengelo. Zij hebben € 250 ,– gewonnen voor De Hartstichting. Rick Luesink heeft persoonlijk de meeste moves verzameld en is de individuele winnaar van de challenge. Hij ontvangt 3 maanden gratis sporten.

Wil je ons ook steunen om een zo groot mogelijk geldbedrag in te zamelen voor zwembad Het Elderink en zelf kans maken op leuke prijzen? Meld je dan nu aan via thomas@aerofitt.nl (ook voor meer informatie). Samen kunnen we tenslotte iets heel moois neerzetten voor ons buitenzwembad!

landelijkemoves2