Zwembad het Elderink heeft dit seizoen iets nieuws! In het kader van sportpromotie kunnen dames en heren in de leeftijd van 18 jaar en ouder op 16 juli en 3 september vrijblijvend een gezellig partijtje waterpolo spelen. Zomeravond 18+ Waterpolo noemen we dat.
In het heerlijk verwarmde 25 meter bad van Zwembad Het Elderink wordt een waterpoloveld opgezet en wordt er -gewoon voor de lol- een onderlinge wedstrijd gespeeld met de aanwezige mensen.

Zomeravond 18+ Waterpolo is daarmee een ideaal zomer evenement voor zowel actieve waterpololiefhebbers als voor mensen die ooit waterpolo gespeeld hebben in clubverband. Dat zijn er natuurlijk flink wat met illustere (oud-) waterpoloverenigingen als He-Key, Pegasus en NDD in de directe omgeving. Het is niet bedoeld als reünie.
We willen graag alle de mensen de mogelijkheid bieden om zonder clubverplichting toch nog een aantal keren per jaar -als vanouds- te genieten van het spel waterpolo.

De kosten hiervoor zijn € 3,-, te betalen aan de kassa van het zwembad. U ondersteunt daarmee meteen het zwembad!
Aanvang van de avond is 20.00 uur en we spelen tot maximaal 21.00 uur. De inloop is vanaf 19.45 en na afloop is er nog de mogelijkheid om onder het genot van een consumptie even bij te praten.
Bij voldoende animo hebben wij als 2e avond donderdag 3 september 2015 van 20.00-21.00 gereserveerd voor deze activiteit.
Opgeven voor de avond is niet nodig en iedereen van 18+ is van harte welkom, het meebrengen van eigen caps is daarbij prettig voor de organisatie.

Vertel het voort en laten we er met zijn allen 1 of 2 leuke avonden van maken. Zomeravond 18+ Waterpolo gewoon doen en kom naar het Elderink.

Meer informatie op www.zwembadhetelderink.nl of op onze Facebook pagina. Blijf onze site en Facebook ook volgen voor verdere ontwikkelingen rond deze activiteit.Use-water-polo-ball