Doe mee met de zwem4daagse in Het Elderink

Voor de 41e keer wordt in het zwembad Het Elderink de zwemvierdaagse georganiseerd. In de week van 20 tot en met 24 juni zal het buitenbad weer bol staan van gezellig zwemplezier en vele activiteiten. Ook jij kunt meedoen en in het bezit komen van een prachtige zwemvierdaagse medaille !

Wat moet je daarvoor doen:

Iedereen ouder dan 11 jaar zwemt 500 meter per dag. Kinderen tot en met 11 jaar hebben aan 250 meter per dag voldoende. De zwemslag is naar keuze. Iedereen die 4 dagen ‘vol’ zwemt, ontvangt de zwemvierdaagse medaille. Er zijn 5 dagen beschikbaar, dus op dinsdag starten of een dag overslaan mag! Je kunt starten vanaf 19:00 uur en doorgaan tot 20:15. Maandag 20 juni wordt de zwemvierdaagse om 19.00 uur geopend. Kinderen t/m 6 jaar, kunnen van maandag tot en met vrijdag starten om 18:30 met max. 1 betalende begeleider. Leuk is het natuurlijk om met het hele gezin te zwemmen, want iedereen kan meedoen.

Leuke activiteiten

Het randgebeuren zorgt voor de gezellige sfeer. Er zijn elke dag leuke activiteiten. Zo is ook dit jaar de brandweer aanwezig met een spellencircuit en is er op de woensdagavond de mogelijkheid om kennis te maken met het waterpolo. Op vrijdag hebben we het ‘muntje duiken’ in het familiebad.
Je ziet het, de zwemvierdaagse mag je niet missen.
Schrijf je daarom nu in met het voorgedrukte inschrijfformulier. Die kan je ophalen aan de balie van het zwembad. Je kan je ook inschrijven via onze website www.zwembadhetelderink.nl Wij zien jou graag terug van 20 t/m 24 juni tijdens de 41e zwemvierdaagse.

Tot Ziens !