Wederom kunnen we zeggen dat we een top zomer gehad hebben op zwembad Het Elderink te Hengelo gld.

Het einde van het seizoen nadert maar er staan nog wat leuke zaken gepland. Gezien de goede weersvoorspellingen gaan we deze week dinsdag 23 aug. t/m vrijdag 26 aug. alle dagen open tot 20:00 uur. Behalve op woensdag, dan sluiten we om 19.00 uur.

Op vrijdag 26 augustus hebben we disco zwemmen, natuurlijk is onze 60 meter lange glijbaan geopend en als extraatje is er een spectaculaire attractie. Kom dus vrijdag van 20.00 tot 21.30 uur disco zwemmen op Het Elderink met DJ Jordy en wordt ook de eerste Hengelose glijdkampioenschap gehouden. Opgeven kan vanaf 20.00 uur.

Veel kinderen gaan nog afzwemmen voor diploma A en B. Dit zal zaterdag 3 september om 11:00 uur starten. De clown heeft het pak al klaar hangen en we maken hier natuurlijk weer een groot feest van. Natuurlijk willen wij de sponsoren, het badpersoneel en onze vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet en het vele gedane werk. Samen zijn wij er weer in geslaagd voor jong en oud het bad veilig, schoon en met veel plezier en enthousiasme open te stellen.

De hele zomer door hebben wij vele complimenten mogen ontvangen van abonnementhouders, bezoekers uit de buurt en natuurlijk van vele vakantiegangers die inmiddels ons bad met grote getale weten te vinden. Een goede reden voor een groot feest. Zondag 11 september zal er voor het badpersoneel, alle vrijwilligers met kinderen en partner en onze sponsoren weer een knal feest georganiseerd worden, met een koud- en warm buffet. Onder genot van een borrel zullen we de mooie momenten van het afgelopen seizoen nog eens de revue laten passeren.

Indien de weersvoorspellingen goed zijn overwegen wij nog een week langer open te gaan en/of zaterdag 3 september langer open te blijven, om er nog een gezellige laatste avond van te maken, houdt u daarvoor facebook pagina en onze site: www.zwembadhetelderink.nl goed in de gaten!

dikkeduim-1

Samen staan we sterk en gemeenschapszin is onze drive.