Zwembad Het Elderink is een van de genomineerden voor de Jubileumaktie van Kanjers voor Kanjers. We hebben een aanvraag ingediend om € 5.000 te kunnen winnen voor de aanschaf van speelmateriaal. Ga naar http://stichtingkanjersvoorkanjers.nl/jubileumactie en stem op Zwembad Het Elderink. We hebben ook een fimpje gemaakt waarin we uitleggen waar we dat geld voor willen gebruiken. De 5 genomineerden met de meeste stemmen winnen allemaal € 5.000.
Dus……….STEM EN DEEL !!
LOGO-SKVK
Hieronder staat de tekst van onze aanvraag:
Om de leefbaarheid in ons dorp te behouden voor nu en in de toekomst zijn voorzieningen als het zwembad hard nodig. Wij zijn er van overtuigd dat zwembad Het Elderink van onschatbare waarde is voor onze gemeenschap. Zwembad Het Elderink is de ontmoetingsplek voor jong en oud. Hier is het samenkomen van alle lagen van de bevolking de hele zomer lang.
Het is cruciaal voor ons dorp deze voorziening te behouden voor de jeugd. Het is de ontmoetingsplek voor de jeugd waar ze anders misschien op straat hangen.
Op het zwembad kunnen ook kinderen met een handicap of een andere beperking juist samen met leeftijdsgenootjes contacten maken, die anders misschien niet mogelijk zijn.
Ook willen we graag wat betekenen voor de kansarme kinderen. We houden bijvoorbeeld de prijzen zo laag mogelijk, om het zwembad voor iedereen toegankelijk te houden. Hierdoor hebben echter we geen geld om te investeren in groot speelgoed. Met de bijdrage van jullie fonds willen we graag grote drijvende speelobjecten aanschaffen. Deze grote drijvende speelobjecten geven nu ook een extra stimulans om samen te gaan bewegen in het water. Sport en spel wordt dan gecombineerd! Daarbij werken we nauw samen met de zwem- en waterpolo vereniging He Key en is het natuurlijk fantastisch als kinderen via ons zwembad actief worden in deze sport.